467 91 000 post@takst1-helgeland.no

TILSTANDSRAPPORT (NS 3600)

Takst1 Helgeland AS TILSTANDSRAPPORT (NS 3600)

TILSTANDSRAPPORT (NS 3600)

Posted By Jens

Vi har ekspertisen som skal til for at du får en godt dokumentert tilstandsrapport for din bolig. En tilstandsrapport er den teknisk vurdering av boligen som selges. Rapporten beskriver hvilken stand boligen er i og dens vedlikeholdsbehov.

Tilstandsrapporten er basert på NS 3600 – Norsk Standard for teknisk tilstandsanalyse ved omsetning av bolig. Rapporten gir en grundig gjennomgang av boligen og gir omfattende informasjon om tilstand, eiendomsopplysninger og teknisk verdi. Rapporten kan også inneholde markedsverdi. Takstmannen følger en detaljert sjekkliste og vurderer behovet for reparasjoner, fornyelse og vedlikehold når boligens verdi beregnes.

I en tilstandsrapporten legges det spesiell vekt på byggetekniske forhold som er særlig relevante ved eierskifte. På den måten kan misforståelser unngås og konflikter forebygges. Rapporten erstatter ikke selgerens opplysningsplikt eller kjøperens plikt til selv å undersøke boligen, men er et dokument som øker begge parters trygghet.

Tilstandsrapporten gir en beskrivelse og vurdering av byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert og som normalt har betydning ved eierskifte. Rapporten gir nyttig og grundig informasjon til kjøper og selger om de viktige forholdene ved en bolig.

Vi tar oppdrag på hele Helgeland!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle